Verwerft logo

Een jong en dynamisch uitvaartcentrum dat u bijstaat met begrip en betrokkenheid

Johan Verwerft verzorgt vanuit Wommelgem begrafenissen en crematies in heel Vlaanderen en daarbuiten. U kan bij ons terecht voor een totale en discrete dienstverlening van uw uitvaartverzorging. De taak van een uitvaartcentrum is de getroffen familie bijstaan bij het verlies van hun dierbare, een taak die wij voor 100% ten laste nemen.

Recent verhuisden wij naar een derde locatie in Wommelgem. We ruilden de vestiging in de Jozef Reusenslei in Borsbeek in voor een nieuwe faciliteit op de Herentalsebaan 124 in Wommelgem. Wij verwelkomen u graag hier en in onze andere vestiging in de St. Damiaanstraat.

U kan rekenen op een menselijke en tactvolle begeleiding bij begrafenissen en crematies.

Wegens onvoorziene omstandigheden zal onze dienstverlening verzorgd worden door een collega. De geboden service blijft gegarandeerd.

Contact: 0495 41 87 49

Dag en nacht bereikbaar: 03/322 33 60

Voorafregeling

Wenst u dat uw nabestaanden zich geen zorgen meer hoeven te maken over praktische zaken? Bij uitvaartverzorging Verwerft kunt u de voorafregeling van uw uitvaart vastleggen.

Samen met u overlopen we alle mogelijkheden voor de volledige uitvaartverzorging. We overlopen welk soort plechtigheid u wenst, het drukwerk, de bloemen,… alles wordt tot in de details geregeld.

Uitvaartverzekering

Om u een gerust gevoel te geven, kan u een uitvaartverzekering nemen. Johan Verwerft is een erkend agent van Corona Verzekeringen.

In Memoriam Plan

U betaalt reeds op voorhand uw uitvaart, Verwerft-Mortelmans plaatst het overgemaakte bedrag in deposito. Zo hebt u de zekerheid dat uw uitvaart reeds betaald is.

Maak een afspraak en wij geven u graag meer informatie over de voorafregeling