Verwerft logo

Een jong en dynamisch uitvaartcentrum dat u bijstaat met begrip en betrokkenheid

Johan Verwerft verzorgt vanuit Wommelgem begrafenissen en crematies in heel Vlaanderen en daarbuiten. U kan bij ons terecht voor een totale en discrete dienstverlening van uw uitvaartverzorging. De taak van een uitvaartcentrum is de getroffen familie bijstaan bij het verlies van hun dierbare, een taak die wij voor 100% ten laste nemen.

Recent verhuisden wij naar een derde locatie in Wommelgem. We ruilden de vestiging in de Jozef Reusenslei in Borsbeek in voor een nieuwe faciliteit op de Herentalsebaan 124 in Wommelgem. Wij verwelkomen u graag hier en in onze andere vestiging in de St. Damiaanstraat.

U kan rekenen op een menselijke en tactvolle begeleiding bij begrafenissen en crematies.

Wegens onvoorziene omstandigheden zal onze dienstverlening verzorgd worden door een collega. De geboden service blijft gegarandeerd.

Contact: 0495 41 87 49

Dag en nacht bereikbaar: 03/322 33 60

Rouwdrukwerk

U heeft de keuze of u rouwdrukwerk wenst te versturen of niet. Daarin is uitvaartverzorging Verwerft graag uw helpende hand. Wij adviseren u vrijblijvend in uw keuze.

Ruime keuze

Wij beschikken over een ruim assortiment aan rouwbrieven en nagedachtenisprentjes. Uiteraard mag u als familie ook zelf voorstellen doen tot ontwerp.

Het versturen van het drukwerk gebeurt door de nabestaanden zelf. Postzegels kunt u bij ons bekomen.

Rouwadvertentie

Wenst u een rouwadvertentie in de krant? Ook die maken we samen met u op.

Enkele voorbeelden