Verwerft logo

Een jong en dynamisch uitvaartcentrum dat u bijstaat met begrip en betrokkenheid

Johan Verwerft verzorgt vanuit Wommelgem begrafenissen en crematies in heel Vlaanderen en daarbuiten. U kan bij ons terecht voor een totale en discrete dienstverlening van uw uitvaartverzorging. De taak van een uitvaartcentrum is de getroffen familie bijstaan bij het verlies van hun dierbare, een taak die wij voor 100% ten laste nemen.

Recent verhuisden wij naar een derde locatie in Wommelgem. We ruilden de vestiging in de Jozef Reusenslei in Borsbeek in voor een nieuwe faciliteit op de Herentalsebaan 124 in Wommelgem. Wij verwelkomen u graag hier en in onze andere vestiging in de St. Damiaanstraat.

U kan rekenen op een menselijke en tactvolle begeleiding bij begrafenissen en crematies.

Wegens onvoorziene omstandigheden zal onze dienstverlening verzorgd worden door een collega. De geboden service blijft gegarandeerd.

Contact: 0495 41 87 49

Dag en nacht bereikbaar: 03/322 33 60

Ceremoniebegeleiding

Uitvaartbedrijf Verwerft verzorgt de plechtigheid volgens de wens van de overledene of van de familie. Dat wil zeggen dat wij ceremoniebegeleiding op maat aanbieden.

Wij bieden een totaalpakket aan op maat van onze cliënten. Indien gewenst staan wij dus ook in voor de regeling van de muziek, het voorbereiden van koffietafels, enz.

Ceremonie volgens elke levensvisie

Daar Johan Verwerft ceremonies aanbiedt volgens de wens van de overledene beperken wij ons niet tot kerkelijke of burgerlijke plechtigheden.

Begrafenisondernemer Verwerft staat open voor elke levensvisie. Wij bieden:

  • Rooms-katholieke ceremonies
  • Vrijzinnige ceremonies
  • Burgerlijke plechtigheden
  • Andere ceremoniebegeleidingen
  • ...

Plechtigheden gebeuren op een door u gekozen locatie. Wij voorzien onze diensten vanuit drie vestigingen in Wommelgem.