Verwerft logo

Een jong en dynamisch uitvaartcentrum dat u bijstaat met begrip en betrokkenheid

Johan Verwerft verzorgt vanuit Wommelgem begrafenissen en crematies in heel Vlaanderen en daarbuiten. U kan bij ons terecht voor een totale en discrete dienstverlening van uw uitvaartverzorging. De taak van een uitvaartcentrum is de getroffen familie bijstaan bij het verlies van hun dierbare, een taak die wij voor 100% ten laste nemen.

Recent verhuisden wij naar een derde locatie in Wommelgem. We ruilden de vestiging in de Jozef Reusenslei in Borsbeek in voor een nieuwe faciliteit op de Herentalsebaan 124 in Wommelgem. Wij verwelkomen u graag hier en in onze andere vestiging in de St. Damiaanstraat.

U kan rekenen op een menselijke en tactvolle begeleiding bij begrafenissen en crematies.

Wegens onvoorziene omstandigheden zal onze dienstverlening verzorgd worden door een collega. De geboden service blijft gegarandeerd.

Contact: 0495 41 87 49

Dag en nacht bereikbaar: 03/322 33 60

Begrafenissen en crematies

Uitvaartcentrum Johan Verwerft biedt de familie van de overledene een uitvaart op maat aan. De plechtigheid wordt volledig samengesteld volgens de keuze van de overledene of van zijn nabestaanden.

Indien u kiest voor een begrafenis, wordt de overledene begraven in een grafkist. Wanneer u kiest voor crematie, worden de assen bewaard in een urne.

Grafkisten

Wanneer u kiest voor een kist, stellen wij u graag het assortiment voor van Aninco.

Zij bieden al sinds 1881 kwaliteitsvolle grafkisten gemaakt met vakmanschap.

Voor grafzerken of monumenten doen wij graag een beroep op steenhouwer VVDB.

Urnen

Wanneer gekozen wordt voor crematie kan de overledene worden uitgestrooid, begraven in een urneveld of urnebos, bijgezet worden in een columbarium of in familiale kring bewaard worden.

We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Voor de keuze van een urne bieden wij u een ruime keuze aan sierurnen.

Koffietafels met klasse

Wij werken samen met verschillende etablissementen om u een stijlvolle koffietafel naar wens aan te bieden. Een verzorgde ruimte waar u in alle rust kan napraten met uw naasten.

Wij voorzien verschillende standaardopties maar u kan uw koffietafel ook helemaal naar voorkeur samenstellen.

Moderne nagedachtenismethode

Bij Begrafenissen Verwerft in Wommelgem hebt u de optie om de overledene dicht bij u te houden. Zo bieden wij bijvoorbeeld:

  • Tuinornamenten of waterurnen
  • Assierraden
  • Sierraden met vingerafdruk
  • 3D-oplossingen