Verwerft logo

Een jong en dynamisch uitvaartcentrum dat u bijstaat met begrip en betrokkenheid

Johan Verwerft verzorgt vanuit Wommelgem begrafenissen en crematies in heel Vlaanderen en daarbuiten. U kan bij ons terecht voor een totale en discrete dienstverlening van uw uitvaartverzorging. De taak van een uitvaartcentrum is de getroffen familie bijstaan bij het verlies van hun dierbare, een taak die wij voor 100% ten laste nemen.

Recent verhuisden wij naar een derde locatie in Wommelgem. We ruilden de vestiging in de Jozef Reusenslei in Borsbeek in voor een nieuwe faciliteit op de Herentalsebaan 124 in Wommelgem. Wij verwelkomen u graag hier en in onze andere vestiging in de St. Damiaanstraat.

U kan rekenen op een menselijke en tactvolle begeleiding bij begrafenissen en crematies.

Wegens onvoorziene omstandigheden zal onze dienstverlening verzorgd worden door een collega. De geboden service blijft gegarandeerd.

Contact: 0495 41 87 49

Dag en nacht bereikbaar: 03/322 33 60

Begrafenissen vanuit Wommelgem en Borsbeek

Bij uitvaartcentrum Verwerft verzorgen wij begrafenissen op maat vanuit Wommelgem en Borsbeek. Omdat zowel Wommelgem als Borsbeek centraal gelegen zin, zijn wij actief voor begrafenissen in heel Vlaanderen.

Discrete begrafenissen zijn ons doel

Bij Johan Verwerft kunt u rekenen op een menselijke begeleiding bij begrafenissen. Wij dragen tact hoog in het vaandel. Verwerft staat de getroffen familie bij, bij het verlies van hun dierbare.

U kunt bij ons terecht voor een volwaardige begrafenis in Wommelgem en Borsbeek, wat voor u het beste past.

3 centra voor begrafenissen

Wommelgem

Herentalsebaan 124
B-2160 Wommelgem


 

Borsbeek

St. Damiaanstraat 14
B-2160 Wommelgem